BLOG

İş Gezisine Çıkarken Yapılan Hatalar

29 Mar 2024 • 891 Görüntüleme

iş gezisi, iş gezisinde yapılan hatalar

Her ne kadar uçakla seyahat dendiğinde aklımıza ilk olarak tatil gelse de, gökyüzünde uçan bu dev kuşlara iş gezisi nedeniyle binenlerin sayısı hiç de az değil. Nasıl ki iş dünyası plan, program, taktik ister, iş seyahatine çıkarken de hem yolculuk hem de gezi sırasında zorluk yaşamamak için bilmeniz gerekenler var. İş seyahatine çıkarken en çok yapılan yanlışları yazdık ki hem kariyerinize hem de gezinize gölge düşmesin:

Uçak Bileti Almakla “İş” Bitmiyor

Çoğu kişi için seyahati planlamak demek uçak biletini almaktan ibarettir. Hatta bir de ucuz uçak bileti bulundu mu, daha ne istenir? Fakat seyahati planlamak evden çıktığınız anda başlar ve seyahat için gideceğiniz yerde nerede kalacağınızdan işten arta kalan günlerde ne yapacağınıza dek tüm durumları kapsar. Özellikle de söz konusu işse, toplantı yapacağınız kişilerin isimlerini ve unvanlarını, gideceğiniz yerin adresini bilmek de çok önemlidir.

Uçağı kaçırma ya da araç bulamama gibi dertlerden uzak, ister internete girerek ister kahvenizi içerek havaalanına Bitransfer’in VIP transfer hizmeti ile konforlu bir şekilde gidebilirsiniz. Bu kısmı biz hallederiz, siz diğer detayları planlayın.

Yanlış Hazırlanan Valizler

iş gezisi ve tüyolar

İş seyahati valizi, tatil için hazırladığınız valizden farklı olmalı. Valizinize az sayıda, fonksiyonu çok, buruşmayan kıyafetler koyun. Gömleklerinizi mağaza raflarında durduğu gibi katlayın.
Küçük boyuttaki kozmetik ve bakım malzemelerinden oluşan setleri yanınızda götürün ki seyahatteyken bitirin ve dönüşte onları tekrar kendinize yük etmeyin. Sonuçta duty free mağazalarından alıp sevdiklerinize getireceğiniz şeyler olacak.
Koyu renk kıyafetler farklı aksesuarla kombinleme imkânı sunduğundan iş seyahatinde alınması gerekenlerden.
En şık kıyafetlerinizi giymek istiyor olabilirsiniz ama gideceğiniz yerin mevsim koşullarına göre seçim yapın.
Güneşin “Yakarım bilirsin.” dediği bir şehirde, güneş koruyucu krem sürmeden ya da güneş gözlüğü takmadan dolaşan kişilerden olmayın.
Kadınlar için şıklığın bir ölçütü olan topuklu ayakkabılar koşturma ya da uzun süre ayakta durma gibi durumlarda kabus yaratır. Yanınıza düz ya da babet ayakkabı almayı unutmayın.
Kartvizit Evde Kalmış, Pardon Ofiste

Yanınıza her zamankinden fazla kartvizit alın. İş bağlantılarının hangi kıtada ve şehirde kurulacağı belli olmaz.

Teknik Yetersizliklerden Dolayı…

İşinizin gerektirdiği, ihtiyacınız olacak teknik ekipmanları bavulunuza koyduğunuza emin olun. Şarj aleti, USB flash bellek, yedek batarya, dijital fotoğraf makinesi gibi şeylerden bahsediyoruz.

Transit Uçuşlarda Transfer Süresini Kısa Tutmak

Aktarmalı uçuşlarda iki uçuşun arasını en az 2 saat olacak şekilde ayarlamak işi garantiye almak demektir. Uçak rötar yapabilir, havaalanında herhangi bir sebepten dolayı gecikme ve aksama olabilir. Zaman kaybetmeyeyim derken strese girmeye gerek yok.

Bol gezmeli ve kazançlı işler! Havalimanı transferleriniz bize emanet. https://www.bitransfer.com

ABONE LİSTEMİZE KATILIN

Tüm indirim ve kampanyalardan anında haberdar olun.

Bitransfer - Türkiye'nin en çok tercih edilen transfer hizmeti

Gitmek istediğiniz yere, kendi seçeceğiniz araçlar ve profesyonel sürücülerle gitmenizi sağlıyoruz. Seyahatlerinizde, eğlencelerinizde, toplantılarınızda, transfer ihtiyacınız olduğu tüm anlarda dilediğiniz yer ve zamanda kullanabilirsiniz.

Erişilebilir fiyata kaliteli transfer hizmeti Bitransfer'de

Bitransfer 2016 yılından bu yana edindiği tecrübesiyle neyi hakettiğinizi biliyor, bu yenilikleri deneyimlemeniz için hazırız. Kurumlara özel talepleriniz için de bize ulaşabilirsiniz.